Syv gode grunde til at købe tekst hos os

En god tekstforfatter kan gøre meget for din omsætning – og dermed for dit humør! Her er syv gode argumenter for at vælge os:

1. Vi har skrevet professionelle tekster i årevis

Tekstcentralen har eksisteret siden 2010, men vi har mange års erfaring før det. Vi begyndte ikke at skrive i går eller i forgårs, men har arbejdet som tekstforfattere for utallige kunder i mange forskellige brancher. Og der er ikke ret meget, der er bedre end erfaring – det skulle da lige være endnu mere erfaring.

2. Vi koncentrerer os om at skrive

Vi bestiller ikke andet end at skrive. Vi laver ikke weblayout, medieplanlægning eller reputation management. Vi skriver bare tekst. Men vi trækker selvfølgelig på vores erfaringer med f.eks. SEO, strategisk kommunikation, pressehåndtering, annoncering og meget andet. Det giver os en ekstra ballast som tekstforfattere.

3. Vi er exceptionelt gode til dansk

Jo, det passer faktisk. Her i huset er det ikke et skældsord at være sprognørd. Vi er stolte af det, og for os er korrekt stavning og grammatik og gode formuleringer absolutte musts. Ingen tekst bliver afleveret, før den er tjekket og tjekket igen. Vi garanterer faktisk, at dine tekster er 100 % fejlfri.

4. Vi arbejder hurtigt

Vi er ikke et stort kommunikationsbureau med lange og snørklede kommandoveje. Det betyder bl.a., at vi arbejder hurtigt. Vi er vant til at skrive under tidspres og overholder altid en deadline.

5. Vi leverer tekst til fast pris – uden overraskelser

Hos os får du som regel et fast tilbud. Derfor kender du altid den præcise pris på dine tekster. Du får ingen ekstraregninger – heller ikke hvis vi bruger et par timer mere end beregnet. Læs mere om priser på tekst >

6. Vi slipper ikke opgaven, før du er helt tilfreds

Vi følger altid en tekst til dørs og fortsætter med at forbedre den, indtil du – og vi – er tilfredse. Vi vil jo også gerne have dig som kunde en anden gang.

7. Vi er behagelige og nemme at samarbejde med - har vi hørt

Vi har endda også hørt, at vi er sjove. I hvert fald tager vi ikke os selv så højtideligt. Vi slynger ikke om os med udtryk som "corporate branding", "usability" og "review boards", men taler på en helt almindelig måde. Tekstforfatteri er ikke en eller anden mystisk videnskab, men et håndværk.

Lyst til at vide mere? Så kontakt Rasmus Thor Hjordt >