Rasmus Thor Hjordt

Rasmus Thor Hjordt

Tekstcentralens indehaver, Rasmus Thor Hjordt, har siden slutningen af 80'erne – kun afbrudt af fem års driverliv på universitetet – skrevet tekster for et hav af forskellige kunder med vidt forskellige produkter, f.eks. biler, boliger, rejser og modetøj. Nåh ja, der gik forresten også lige fem år på Christiansborg med presserådgivning, krisestyring og strategisk kommunikation – det, som nogle kalder at være spindoktor.

Rasmus Thor Hjordt er cand. mag. i italiensk og kunsthistorie, men har ikke brugt det til meget andet end at bestille pizza på originalsproget (det giver bedre service!). Han er et af de mennesker, der mener, at man kun kan have for få bøger, og reolerne er fyldt med alt fra grammatik og synonymordbøger til verdenshistorie og bøger om lystfiskeri. En anden passion er kampen mod sprogligt sjusk og ligegyldighed. Omhu og grundighed med sproget er desværre et særsyn i dag – også i erhverv, hvor man burde kunne forvente mere.

Professionelt er kæphesten hjemmesidetekster, der både er velskrevne, søgemaskineoptimerede, og som konverterer – i dag er det den allerstørste udfordring for enhver tekstforfatter, der tror på, at internettet også er her til næste år.

Du er velkommen til at ringe til Rasmus Thor Hjordt på tlf. 30 31 91 36, hvis du vil have en snak om gode tekster, lystfiskeri eller noget helt andet.