Tekstbureau, der kan mere end at skrive

Tekstcentralen består af meget erfarne tekstforfattere, som i årevis har skrevet tekster for både erhvervsvirksomheder, offentlige virksomheder og ikke-kommercielle organisationer. Vi ved, hvad der kræves af en god tekstforfatter og kan desuden trække på vores erfaringer med mange andre former for kommunikation.

Et usædvanligt tekstbureau

Men vi er mere end et "almindeligt" tekstbureau. Vi har nemlig også rigtig god forstand på pressekontakt, medieplanlægning, søgemaskineoptimering og meget andet. De gode, sælgende tekster er vores kerneprodukt, men vi rådgiver også gerne om, hvordan du f.eks. skaffer presseomtale af din virksomhed eller om andre led i din samlede kommunikation.

Tekstcentralen ejes af Rasmus Thor Hjordt, og det er ham, du taler med, når du kontakter os med en opgave. Men vi trækker også på andre dygtige kommunikationsfolk, der alle er rutinerede tekstforfattere eller korrekturlæsere. Det er en selvfølge, at vi er perfekte til dansk retskrivning og grammatik.

Se et udpluk af vores referencer her >

Vores målsætning

Vores målsætning er meget enkel: At skrive tekster, der forøger din omsætning og giver et godt indtryk af din virksomhed. Intet andet.

Det opnår man kun ved hårdt arbejde - og det er netop en del af vores virksomhedsfilosofi. At skrive gode, professionelle tekster kan ikke gøres som venstrehåndsarbejde. Det er heller ikke en luksus, som kan vente til en anden god gang. For os er det simpelthen et spørgsmål om at skabe overskud i din virksomhed. Vi ved fra mange års erfaring, at gode tekster sælger.

Vi elsker sproget

Vi lever af at skrive, men vi elsker også at skrive. Og vi elsker det danske sprog, og derfor passer vi godt på det. Der er ingen andre end os danskere til at passe på det danske sprog - og som tekstforfattere har vi en særlig forpligtelse. Vi lægger derfor stor vægt på, at de tekster vi skriver, lever op til de bedste traditioner for et smukt og formfuldendt dansk.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en snak om tekster og markedsføring - og høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed.