Priser på tekst

Pris og kvalitet følges ad, og det gælder bestemt også, når du vil hyre en tekstforfatter. Men da vi stadig er et ret nyt bureau, ligger vores priser et stykke under andre gode tekstforfatteres. Hos os får du altså høj kvalitet til priser under gennemsnittet.

Fast pris eller timepris på tekst?

Vores timepris på tekstarbejde er kr. 795. Men der kan være fordele ved at arbejde med en fast pris, og derfor vil du ofte få et samlet tilbud. På den måde kender du altid din samlede pris – og vi får ikke dårlig samvittighed over at have brugt et par timer ekstra på at finpudse din tekst.

Vejledende priser:

Ved nogle opgaver kan selv korte tekster kræve mange timers arbejde. I de tilfælde foretrækker vi at arbejde til timepris. Vi har ingen minimumstakster og ingen regler om, at en opgave altid varer mindst fire timer. Vi fakturerer kun for det reelle timeforbrug. Uanset om det så kun er en enkelt time.

Med i alle priser hører, at en opgave aldrig er afsluttet, før du er tilfreds. Vi retter, afpudser og polerer, indtil vi er enige om, at nu bliver det ikke bedre – og uden ekstraregninger til dig.

Løbende aftaler og mængderabat på tekst

Ved større opgaver eller løbende aftaler yder vi mængderabat, gerne i form af en klippekortsordning. Hvis du f.eks. allerede nu ved, at du får brug for 10 blogindlæg eller nyhedsbreve i løbet af det kommende år, indgår vi gerne en samlet aftale med en fordelagtig pris.

Vi kan naturligvis også sammensætte andre tilbud efter netop dit behov. Kontakt os og hør nærmere.

Betalingsbetingelser

Faktura fremsendes normalt umiddelbart efter levering af den færdige tekst. Betalingsfrist: otte dage efter fakturadato. Betaling sker ved kontooverførsel.

NB. Vi udfører desværre ikke opgaver for private.

Vi er ikke Danmarks billigste tekstforfattere og heller ikke de dyreste - men vi er altid pengene værd.

Kontakt os og få et præcist, uforpligtende tilbud på tekst >