Bacheloropgave – få dog en korrekturlæser

En bacheloropgave er afslutningen af din grunduddannelse – og den skal selvfølgelig være sprogligt korrekt. Hvis du ikke selv er særligt stiv i retstavning, grammatik og gode formuleringer, er det derfor en god idé at få opgaven rettet af Tekstcentralens professionelle korrekturlæser.

Korrektur forbedrer naturligvis ikke det faglige niveau i dit bachelorprojekt. Men en fejlfri opgave gør et langt bedre indtryk – og hvis du også vælger Sprogrevision bliver der luget ud i uheldige formuleringer, overflødige gentagelser og talesprog. Bacheloropgaven fremstår simpelthen mere præsentabel – og det vil din vejleder sætte stor pris på.

Priser på korrektur af bacheloropgaver

Du kan få studierabat på to niveauer af korrektur: Korrekturlæsning Basis til kr. 0,14 pr. ord eller Korrekturlæsning & Sprogrevision til kr. 0,28 pr. ord. Brug ordoptællingsfunktionen i Word til at finde ordantallet (bachelorprojektet skal selvfølgelig være færdigt, før du kan beregne den endelige pris). Studierabat ydes kun til studerende, som modtager SU.

Se vores korrekturniveauer >

Korrektur af bacheloropgaver skal altid forudbetales. Ved forudbestilling fordres der som hovedregel depositum.

Læs mere om studierabat på universitetsopgaver >

Leveringstid

Korrekturlæsning Basis af en bacheloropgave på maksimalt 30 sider kan som regel klares på to dage. Korrekturlæsning & Sprogrevision af 30 sider kræver normalt 3 ½ dag. I tilfælde af tidsnød kan det dog ofte nås hurtigere.

Husk, at du efter korrekturlæsningen selv skal have mindst én dag til at gennemgå opgaven igen.

I visse perioder kan vi være fuldt booket. Derfor er det fornuftigt at bestille i god tid. Kontakt os lige her >