Ghostwriter

Har du brug for en ghostwriter (eller ghost-writer) til en tekst, som du selv skal lægge navn til - og som skal være absolut fejlfri, velformuleret og lysende klar? Så er du kommet til de helt rigtige. Vi har adskillige års erfaring som ghostwritere og har skrevet mange forskellige typer tekster for både politikere og andre. En af vores styrker er at kunne ramme lige præcis den tone, som afsenderen selv ville bruge - en anden er, at vi skriver blændende.

Obs! Vi udfører ikke ghostwriting af bøger eller studieopgaver.

Ghostwriter til artikler, debatindlæg og blogs

Vi har været ghostwritere på et hav af læserbreve og debatindlæg til aviser, større artikler, kronikker osv. - og langt de fleste er blevet optaget og bragt. Vi har et godt kendskab til dagspressen og ved, hvad der kræves for at få selv store avisindlæg optaget. Nogle af de vigtigste kriterier er, at debatindlæggene skal være velskrevne, relevante og overholde bestemte formelle krav. Og så er det en kæmpe fordel, hvis et avisindlæg også er aktuelt. Vi har ligeledes stor erfaring i blogindlæg.

Taleskriver

Vi har i mange år arbejdet med ghostwriting af taler. Taleskrivning er en af de vanskeligste discipliner, fordi en tale ikke skal læses, men høres - og ghostwriteren eller taleskriveren er derfor nødt til at sætte sig ind i, hvordan ordene og sætningerne vil lyde og virke på publikum. Desuden må talen ikke virke konstrueret, men skal være spontan og umiddelbar. Derfor er det vigtigt at bruge korte, slagkraftige sætninger, som går rent ind med det samme - og som er nemme at læse op.

Løbende ghostwriting-aftaler – f.eks. om blogindlæg

Efter aftale kan vi også påtage os løbende ghostwriting-opgaver, såsom udformning af blogindlæg, artikelserier eller andet. Ring til Rasmus Thor Hjordt på tlf. 30 31 91 36 og få en snak - så finder vi hurtigt ud af, om der er mulighed for et samarbejde.

Sådan gør vi

Først drøfter vi sammen med dig formålet med teksten, og den stil, du gerne vil have frem. Vi plejer at være ret gode til at ramme lige præcis den stilart, som passer til afsenderen - således, at teksten virker troværdig og som noget, afsenderen selv kunne have skrevet. Typisk vil processen kræve flere udkast, før både du og vi er tilfredse - ikke mindst, når det drejer sig om taler.

Vi garanterer fuld fortrolighed

Uanset hvilken opgave, der er tale om, garanterer vi naturligvis fuld fortrolighed. Hvad prisen angår, får du enten et fast tilbud, eller også arbejder vi efter timepris.

Kontakt os gerne helt uforpligtende og hør nærmere >

NB. Da ordet er engelsk, skal det egentlig skrives i to ord - ghost writer - mens det som dansk fremmedord skal skrives med bindestreg ghost-writer. Vi har valgt at skære igennem forvirringen og skrive det ud i ét.